Πολιτική Επιστροφών

ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ESHOP

Θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε; Μπορείτε να το κάνετε μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας αρκεί το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και την απόδειξη της παραγγελίας ή τιμολόγιο.

Προϊόντα που δεν επιστρέφονται:
Προϊόντα από τα οποία έχουν αφαιρεθεί τα απαραίτητα προστατευτικά, ετικέτες και καρτελάκια του προμηθευτή/ κατασκευαστή
Επίσης, επιστροφές δεν γίνονται αποδεκτές, σε περιπτώσεις φθοράς ή αλλοίωσης της συσκευασίας του προϊόντος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ Loot4kids 

Σε περίπτωση που θα παραλάβει διαφορετικό προϊόν ή ποσότητα από αυτό που έχει παραγγείλει ο πελάτης.
Σε περίπτωση που κατά την παράδοση η συσκευασία του προϊόντος είναι κατεστραμμένη , ολοκληρωτικά ή κατά το μεγαλύτερο μέρος της.

Σε όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής/Τιμολόγιο ) και πλήρη τη συσκευασία του προϊόντος. Η επιστροφή των προϊόντων θα γίνεται με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier/μεταφορική και η χρέωση θα επιβαρύνει την εταιρεία Loot4kids (Δικαίωμα Υπαναχώρησης)
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων , και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί αυτά από την Loot4kids, θα γίνεται αντικατάσταση του είδους με ίδια συσκευή, άλλως σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί αντικατάσταση, θα πραγματοποιείται επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, με τον τρόπο που αυτός κατέβαλε την αξία. Ειδικότερα, σε περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας η Loot4kids θα υποχρεούται να ενημερώσει την εκδότρια Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί εν συνεχεία σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη.

Το κόστος των Μεταφορικών, όλων των επιστρεφόμενων προς την Εταιρεία προϊόντων, επιβαρύνει την εταιρεία.

Επιστρέφονται τα αρχικά κόστη στον χρήστη κατά την υπαναχώρηση

Η Εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδέχεται επιστροφές προϊόντων όταν κρίνει ότι συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ (Μόνο για Ελλάδα)

Από αρχική υποβολή της παραγγελίας του πελάτη μέχρι και προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος. Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και χωρίς καμία επιβάρυνση και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση.

Δεν επιστρέφονται δαπάνες μεταφορικών και παράδοσης και ο πελάτης υποχρεούται να επιστρέφει τα προϊόντα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παρέλαβε το προϊόν και ζήτησε την υπαναχώρηση.

ΔΕΝ χωρεί υπαναχώρηση σε:

Προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση.

ΑΛΛΑΓH ΠΡΟΪOΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ:

Το κατάστημά μας είναι πρόθυμο να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος και να το αλλάξει με κάποιο άλλο της αρεσκείας σας ή να σας παραχωρήσει πίστωση για το ποσόν της αξίας του προϊόντος που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναντι κάποιας άλλης αγοράς σας εντός 3 μηνών. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη.
Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μέσω τηλεφώνου στο 2314002400 (10:00-16:00) από Δευτέρα έως Παρασκευή *εκτός αργιών, έχοντας διαθέσιμες τις εξής πληροφορίες:
Όνομα πελάτη, αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας, ημερομηνία και αριθμό πρωτότυπου παραστατικού πώλησης, και το λόγο επιστροφής ή μια περιγραφή του προβλήματος.
Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι στην πρωτότυπη συσκευασία του, με όλα τα παρελκόμενα υλικά, και με το πρωτότυπο παραστατικό πώλησης. Η συσκευασία και το προϊόν θα πρέπει να έχουν διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση η εταιρεία μας μπορεί να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος. Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί σε καμία περίπτωση. Το κατάστημα μας θα πρέπει να ενημερώνετε άμεσα πριν από οποιαδήποτε ενέργεια.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

• Επικοινωνήστε με το κατάστημα.
• Τοποθετήστε τα είδη και την απόδειξη στην αρχική συσκευασία.
• Παραδώστε το δέμα στην ΕΛΤΑ Courier” με χρέωση παραλήπτη και την ένδειξη επιστροφή, χωρίς επιβάρυνση κόστους επιστροφής

Η διεύθυνση επιστροφής είναι η ακόλουθη:

Loot4kids
Δαβάκη 19
Θεσσαλονίκη Καλαμαριά
Τ.Κ. 55133
Τηλ: 2314002400

Η διαδικασία αλλαγής προϊόντος διαρκεί περίπου 15 ημέρες από την ημέρα που παραλαμβάνουμε το δέμα. Αν διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα στο προϊόν που επεστράφη, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επίλυση του ζητήματος.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε και πάλι μαζί σας.

Εάν πραγματοποιήσετε την αλλαγή σας με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρία τότε επιβαρύνεστε εσείς τα έξοδα μεταφοράς.

Η δωρεάν αλλαγή προϊόντων ισχύει μόνο για μία αλλαγή ανά παραγγελία.