ενημερωμένο Blog για παιδιά, με άρθρα γραμμένα από λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές αλλά και παιδαγωγούς
Στην Loot4kids θα βρείτε το πιο ενημερωμένο Blog για παιδιά, με άρθρα γραμμένα από λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές αλλά και παιδαγωγούς…
Παιχνίδια που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη του παιδιού

Παιχνίδια που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη του παιδιού

Στο προηγούμενο άρθρο διάλεξα να συζητήσουμε για την καθυστέρηση του λόγου και της ομιλίας καθώς απασχολεί πολλούς γονείς, η ανταπόκριση σας ήταν τεράστια, έτσι σκέφτηκα να ακολουθήσει το άρθρο ''Παιχνίδια που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη του παιδιού''. Όπως είχα τονίσει στο προηγούμενο άρθρο ''καθυστέρηση λόγου και ομιλίας'' το παιχνίδι αποτελεί το βασικό μέσο επικοινωνίας με τα... διαβάστε περισσότερα
Αισθητηριακές Δραστηριότητες

4+1 Αισθητηριακές Δραστηριότητες από μια Εργοθεραπεύτρια

Η Βανέσσα Καλλιάγρα, εργοθεραπεύτρια – ειδική παιδαγωγός, γράφει στο Blog του Loot4kids και μας προτείνει 4+1 αισθητηριακές δραστηριότητες για άφθονο παιχνίδι με τους μικρούς μας φίλους.

Λεπτή Κινητικότητα: Πως θα καταλάβουμε ότι το παιδί δυσκολεύεται

Σε αυτό το άρθρο θα μάθουμε πόσο σημαντική είναι η λεπτή κινητικότητα αλλά και πώς μπορούμε να καταλάβουμε εάν ένα παιδί έχει δυσκολίες με μια ματιά.

καθυστέρηση του λόγου και της ομιλίας

Καθυστέρηση λόγου και ομιλίας

Η Μαρία Παπαδοπούλου είναι Λογοθεραπεύτρια με πολυετή εμπειρία στον χώρο. Διαβάστε το άρθρο της για την Καθυστέρηση του Λόγου και της Ομιλίας και λύστε όλες τις απορίες σας!!!

οπτικο δεξιότητες

Βανέσσα Καλλιάγρα: O ρόλος των οπτικο-αντιληπτικών δεξιοτήτων στην μάθηση και την εργοθεραπεία

Η Βανέσσα Καλλιάγρα (Εργοθεραπεία-Ειδική διαπαιδαγώγηση) θα μας  εξηγήσει με απλά λόγια τις διάφορες μορφές και τη σημασία των Οπτικο αντιληπτικών δεξιοτήτων στη μάθηση του παιδιού.

Εργοθεραπεία

Ο ρόλος του παιχνιδιού στην Εργοθεραπεία

Γνωρίστε την χρησιμότητα των παιχνιδιών κατά την Εργοθεραπεία.
Τα παιχνίδια είναι ο καλύτερος σύμμαχος γονιών και θεραπευτών στην ανάπτυξη των παιδιών.

Λογοθεραπείας

Το παιχνίδι μέσα από την ματιά της Λογοθεραπείας

Γνωρίστε τον ρόλο των παιχνιδιών, τον τρόπο επιλογής. αλλά και την χρήση τους στα κέντρα Λογοθεραπείας μέσα από την ματιά μιας Λογοθεραπεύτριας.

Loot4Kids - Παιδικά Παιχνίδια

Τα Εγκαίνια του Loot4kids…

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πολυάριθμων φίλων του Loot4kids, πραγματοποιήθηκαν, την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του καταστήματος μας.

Ο ρόλος του παιχνιδιού στην ανάπτυξη του παιδιού

Ο ρόλος του παιχνιδιού στην ανάπτυξη του παιδιού

Ο Αύγουστος είναι στα τελειώματα, σιγά σιγά ξαναγυρνάμε στη ρουτίνα μας (σχολείο, υποχρεώσεις, παιδιά κλπ) και στη Loot4kids αποφασίσαμε να γράψουμε για ένα θέμα που παίζει κυρίαρχο ρόλο στις ζωές των παιδιών μας. Σωστά μαντέψατε, θα μιλήσουμε για το παιχνίδι!

Καύσωνας και παιδιά

Καύσωνας και παιδιά

Καλημέρα και καλή εβδομάδα από την ομάδα του Loot4kids. Μπήκαμε για τα καλά στο καλοκαίρι και ήρθε η ώρα να μας χτυπήσει την πόρτα ο πρώτος καύσωνας του 2021. Είναι γνωστό ότι οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα μας είναι συχνό φαινόμενο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Περισσότερο ευάλωτοι όταν υπάρχει καύσωνας είναι τα παιδιά… διαβάστε περισσότερα

Είμαστε σίγουροι πως  λατρέψατε τα θέματα που έχουμε επιλέξει να γράψουμε για εσάς ❤. Ελέγξτε συχνά για νέα άρθρα και απολαύστε, έως τότε μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το e-shop μας.