Προφίλ

Η ομάδα του Loot4kids αποτελείται από γονείς με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο του παιχνιδιού, της ανάπτυξης του παιδιού και της εκπαίδευσης του. Πάντα με διάθεση και όρεξη να προσφέρουμε μέσα από τα επιλεγμένα προϊόντα μας στην ανάπτυξη των Γνωστικών Λειτουργιών και των Ψυχοπαιδαγωγικών Δεξιοτήτων του παιδιού σας.
Το παιχνίδι είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη, επειδή συμβάλλει στη γνωστική, σωματική, κοινωνική και συναισθηματική ευημερία των παιδιών και των νέων. Τους δίνεται η ευκαιρία μέσα από έναν φανταστικό και ασφαλή κόσμο που έχουν δημιουργήσει, να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, να μάθουν τον εαυτό τους και να γνωρίσουν το περιβάλλον γύρω τους.​
Επίσης, το παιχνίδι είναι μια ιδανική ευκαιρία και για τους γονείς να αλληλεπιδράσουν πλήρως με τα παιδιά τους, να τα γνωρίσουν καλύτερα και να διασκεδάσουν.
Σκοπός μας, να σας προσφέρουμε αποκλειστικά επιλεγμένα παιχνίδια άριστης ποιότητας για όλες τις ηλικίες.

Κική

Η αγάπη μου για τα παιδιά ήταν εμφανής από μικρή ηλικία, για αυτό και επέλεξα τη δουλειά της βρεφονηπιοκόμου. Η ενασχόληση μου μαζί τους δε σταμάτησε ποτέ, πάντα με ολοκλήρωνε σαν άνθρωπο να τα βλέπω να εξελίσσονται και να γίνονται υπέροχες και διαφορετικές προσωπικότητες. Η κάθε μια φυσικά με τα δικά της μοναδικά χαρίσματα. Παίζοντας όλα αυτά τα χρόνια μαζί με τα παιδιά που υπήρξαν στις τάξεις μου αλλά και ως μητέρα δύο υπέροχων παιδιών με οδήγησε στην αναζήτηση κατάλληλων, ασφαλών και ποιοτικών παιχνιδιών. Για να θεωρείται ένα παιχνίδι επιτυχημένο θα πρέπει να κρατά ζωντανό το ενδιαφέρων τους αλλά ταυτόχρονα να αναπτύξει και τις ιδιαίτερες ψυχοπαιδαγωγικές πτυχές του κάθε παιδιού. Αφού πλέον τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει αλλά η ανάγκη μου να ασχολούμαι με το παιδί και το παιχνίδι δεν έχει σταματήσει, θέλησα να μεταλαμπαδεύσω αυτήν την εμπειρία σε όσους περισσότερους γονείς μπορώ. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα του Loot4kids. Είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο ότι η παιδική ηλικία παίζει καθοριστικό ρόλο στη μεταγενέστερη εξέλιξη του παιδιού και για αυτό είμαι εδώ να σας βοηθήσω να κάνουμε αυτό το ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του παιχνιδιού μαζί.

Γιάννης

Σαν παιδί λάτρευα τις κατασκευές, τις νέες τεχνολογίες, τα επιτραπέζια και ότι παιχνίδι είχε αυτά τα στοιχεία. Μεγαλώνοντας, αν και ουσιαστικά δε μεγάλωσα ποτέ, απέκτησα δύο παιδιά που μαζί τους είχα για άλλη μια φορά την ευκαιρία να ανακαλύψω από την αρχή τον μαγικό κόσμο του παιχνιδιού. Κάτι όμως είχε αλλάξει μέσα μου, αναζητούσα πέρα από τη διασκέδαση, που είναι φυσικά ο βασικός πυλώνας, παιχνίδια τα οποία θα κατάφερναν, να αναπτύξουν τις δεξιότητες των παιδιών αλλά και να τα εντρυφήσουν στις νέες τεχνολογίες.​
Βλέποντας τα ιδιαίτερα και πρωτότυπα παιχνίδια που επέλεγα αλλά και τον ενθουσιασμό στα μάτια των παιδιών μου όλο και περισσότεροι φίλοι και γνωστοί άρχισαν να μου ζητούν βοήθεια στην επιλογή παιχνιδιών. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος της συμμετοχής μου στην Loot4kids. Πάντα με όρεξη και πάνω από όλα σεβασμό στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε παιδιού είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να επιλέξετε το παιχνίδι που θα κάνει τα μάτια του δικού σας παιδιού να λάμψουν από χαρά.

Χαράλαμπος

Όλοι κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας!!!

Αυτό είναι το μότο μου ακόμα και σήμερα σαν ενήλικας και γονέας με όρεξη και διάθεση για παιχνίδι. Για μένα το παιχνίδι είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέσα εκμάθησης, διαπαιδαγώγησης και έκφρασης, από τα πρώτα κιόλας χρόνια ενός παιδιού. Έχοντας μια πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των παιχνιδιών, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, με ενδιέφερε πάντα να εξελίσσομαι και να ερευνώ οτιδήποτε γύρω από το παιχνίδι. Με συνεχή λοιπόν έρευνα και επιμόρφωση για το παιδί και τον κόσμο των παιχνιδιών, κατάφερα και έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα!
Με την καλύτερη ομάδα δημιουργήσαμε την Loot4kids. Διαλέγοντας ένα παιχνίδι περνάνε πολλά από το μυαλό μου.

Η ασφάλεια του παιδιού, η ποιότητα, το όριο ηλικίας και ποιες δεξιότητες του παιδιού αναπτύσσει.
Με αυτόν τον τρόπο είμαι πλέον αισιόδοξος πως παιδί και γονέας θα είναι ευχαριστημένοι με την καλύτερη και πιο διασκεδαστική επιλογή που μπορούμε να τους προσφέρουμε. Έτσι ένα παιχνίδι μπορεί να κάνει τον κύκλο του, αλλά μένει σαν αγαπημένη ανάμνηση για μια ζωή.