Loot 4 Kids - Παιδικά Παιχνίδια

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πολυάριθμων φίλων του Loot4kids, πραγματοποιήθηκαν, την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του καταστήματος μας.

εγκαίνια Loot4kids

Λίγα λόγια για τα εγκαίνια

Σηματοδοτώντας την έναρξη της λειτουργίας της η Loot4kids έδωσε την ευκαιρία στους καλεσμένους να γνωρίσουν τη διαφορετικότητα της στην προσέγγιση του παιχνιδιού αλλά και να αποκτήσουν τα προϊόντα της σε προνομιακές τιμές.

Τη βραδιά των εγκαινίων η εκδήλωση είχε όμορφη ατμόσφαιρα, μουσική, φαγητό, χαμόγελα, παιχνίδι και πλούσια δώρα για τους παραβρισκόμενους.

Σε μία ακόμη κίνηση έκπληξη οι διοργανωτές ανακοίνωσαν στα εγκαίνια ότι θα υπάρξει ακόμη ένας νικητής σε Giveaway πέραν των τριών που κέρδισαν εκείνη τη στιγμή. Ο Bonus Νικητής θα ανακοινωθεί στο παρόν άρθρο. Πριν δούμε όμως ποιος ή ποια έχει κερδίσει ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τους διοργανωτές:

Κική

Η αγάπη μου για τα παιδιά ήταν εμφανής από μικρή ηλικία, για αυτό και επέλεξα τη δουλειά της βρεφονηπιοκόμου.

Η ενασχόληση μου μαζί τους δε σταμάτησε ποτέ, πάντα με ολοκλήρωνε σαν άνθρωπο να τα βλέπω να εξελίσσονται και να γίνονται υπέροχες και διαφορετικές προσωπικότητες. Η κάθε μια φυσικά με τα δικά της μοναδικά χαρίσματα.

Παίζοντας όλα αυτά τα χρόνια μαζί με τα παιδιά που υπήρξαν στις τάξεις μου αλλά και ως μητέρα δύο υπέροχων παιδιών με οδήγησε στην αναζήτηση κατάλληλων, ασφαλών και ποιοτικών παιχνιδιών.

Για να θεωρείται ένα παιχνίδι επιτυχημένο θα πρέπει να κρατά ζωντανό το ενδιαφέρων τους αλλά ταυτόχρονα να αναπτύξει και τις ιδιαίτερες ψυχοπαιδαγωγικές πτυχές του κάθε παιδιού.

Αφού πλέον τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει αλλά η ανάγκη μου να ασχολούμαι με το παιδί και το παιχνίδι δεν έχει σταματήσει, θέλησα να μεταλαμπαδεύσω αυτήν την εμπειρία σε όσους περισσότερους γονείς μπορώ.

Χαράλαμπος

Όλοι κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας!!!

Αυτό είναι το μότο μου ακόμα και σήμερα σαν ενήλικας και γονέας με όρεξη και διάθεση για παιχνίδι.

Για μένα το παιχνίδι είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέσα εκμάθησης, διαπαιδαγώγησης και έκφρασης, από τα πρώτα κιόλας χρόνια ενός παιδιού.

Έχοντας μια πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των παιχνιδιών, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, με ενδιέφερε πάντα να εξελίσσομαι και να ερευνώ οτιδήποτε γύρω από το παιχνίδι.

Με συνεχή λοιπόν έρευνα και επιμόρφωση για το παιδί και τον κόσμο των παιχνιδιών, με την Loot4kids κατάφερα και έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα!

Γιάννης

Σαν παιδί λάτρευα τις κατασκευές, τις νέες τεχνολογίες, τα επιτραπέζια και ότι παιχνίδι είχε αυτά τα στοιχεία.

Μεγαλώνοντας, αν και ουσιαστικά δε μεγάλωσα ποτέ, απέκτησα δύο παιδιά που μαζί τους είχα για άλλη μια φορά την ευκαιρία να ανακαλύψω από την αρχή τον μαγικό κόσμο του παιχνιδιού.

Κάτι όμως είχε αλλάξει μέσα μου, αναζητούσα πέρα από τη διασκέδαση, που είναι φυσικά ο βασικός πυλώνας, παιχνίδια τα οποία θα κατάφερναν, να αναπτύξουν τις δεξιότητες των παιδιών αλλά και να τα εντρυφήσουν στις νέες τεχνολογίες.​

Βλέποντας τα ιδιαίτερα και πρωτότυπα παιχνίδια που επέλεγα αλλά και τον ενθουσιασμό στα μάτια των παιδιών μου όλο και περισσότεροι φίλοι και γνωστοί άρχισαν να μου ζητούν βοήθεια στην επιλογή παιχνιδιών.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος της συμμετοχής μου στην Loot4kids, να σας βοηθήσω να επιλέξετε το παιχνίδι που θα κάνει τα μάτια του δικού σας παιδιού να λάμψουν από χαρά.

Κλήρωση του Bonus Νικητή

Φτάσαμε λοιπόν στη στιγμή, από τα εγκαίνια, που όλοι περιμένατε. Το παιδί που κερδίζει τη Βonus κλήρωση  είναι…… Η Αριάννα Δεληγιανίδου!!!!!
Συγχαρητήρια Αριάννα να είσαι πάντα γερή δυνατή και τυχερή!!!!

Το δώρο που κερδίζεις είναι το Flower Beads Coaster

Εγκαίνια

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στο event της Loot4kids. Τα χαμόγελα, τόσο των γονέων όσο και των παιδιών μας γέμισαν με ενέργεια, χαρά και ευτυχία. Να είστε σίγουροι ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας για να σας τα ανταποδώσουμε.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το  βίντεο της κλήρωσης, τα υπόλοιπα video από τα εγκαίνια και να μαθαίνετε τα νέα μας στα Social Media της Loot4kids στο Facebook, Instagram και TikTok.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *